Theepot servies

Wie drinkt er nou geen thee? De lekkerste thee serveer je uit een theepot van World of Jet. Of het nu een echte theepot of een tea-for-one is, een lekkere kop thee krijg je altijd!
De theepotten van World of Jet zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten. Zo is er het bekende C’est la Vie servies, waar ook de theepot onderdeel van uit maakt. Deze roze kleurige theepot bijvoorbeeld is hartstikke leuk wanneer je gezellig met vriendinnen een kopje thee wilt drinken. De theepot heeft een inhoud van 1.5 liter waardoor je altijd voorzien bent van de nodige kopjes thee.

Ben je even alleen? Dan is de tea-for-one  een goede aankoop. Met een inhoud van 0.5 liter kun je 2 heerlijke koppen thee drinken.

 

Alle theepotten bij World of Jet

Uiteraard zijn er meer theepotten dan alleen de theepot uit de C’est la Vie collectie. Op onze speciale  pagina met theepotten vind je het complete assortiment.  Hier heb je de keus uit alle soorten series, van Robin tot Lavender. Ook voor jou zit er dus een leuke theepot tussen!

 

Je servies aanvullen of uitbreiden

Misschien ben jij ook wel iemand die zijn serviescollectie beetje bij beetje uitbreid. Dankzij ons uitgebreide assortiment kun je rustig verder sparen wat betreft je servies. Zo krijg je steeds een mooiere en vollere kast met het Jet servies!

 

Naast een theepot, borden en schotels is er meer…

Bij World of Jet kun je ook online textiel bestellen. Een leuke schort nodig? Je vind ze in de webshop! Verkrijgbaar in de diverse series welke we ook als servies aanbieden. 
Of je nu een diner hebt of lekker wilt lunchen, met het textiel van Jet zit je altijd gebakken!
Wil je een overzicht van al het textiel? Ga dan naar onze textiel pagina