Voor de trouwe fans van Jet zijn er door de jaren heen al heel wat verschillende serviezen voorbij gekomen. Het merk World of Jet heette destijds nog Jet by Ter Steege. Hoewel kunstenares Jet altijd trouw is gebleven aan haar eigen wijze van illustreren, zien wij wel degelijk een verschil. Ken je deze serviezen nog?

Lemon, een oud servies van World of Jet

Het servies Lemon, Jet tekende in deze periode veel fruit, bloemen en dieren, vaak werden tekeningen ook voorzien van een paar woorden, zoals hier op het label aan deze lemons. De terracotta binnenkant was destijds populair.

Moo, een oud servies van World of Jet

De koe was jarenlang veel te zien op serviezen, zo ook op dit servies Moo van Jet. Ook kippen waren in die tijd heel populair.

Sinterklaas, een servies van World of Jet

De feestdagen zag je vaak terug op servies items, zoals deze beker met Sinterklaas tekening en de bijbehorende pepernotenpot. Ook voor Kerst zijn er jarenlang verschillende kleinere serviezen uitgebracht door World of Jet.

Lavender, een servies van World of Jet

Een topper en bekend bij velen is dit Lavender servies, met illustraties van lavendel. Veel Nederlanders hebben een of meerdere items van dit servies in hun keukenkastje staan. Dit servies wordt nog steeds veel verkocht.

Enjoyable, het nieuwste servies van World of Jet

Dit servies, genaamd Enjoyable, is het nieuwste servies van World of Jet. Een stijl die goed past bij deze tijd, met kleurrijke bordjes, maar ook simpel vormgegeven schalen. En je ziet het, nog steeds maakt kunstenares Jet gebruik van tekeningen en woorden.

Helemaal van nu, maar dat waren de oude serviezen destijds natuurlijk ook!