Servies sparen

Je zou denken dat het niet meer van deze tijd is, maar nog steeds wordt er servies gespaard. Zo spaarde je vroeger voor je uit huis ging een heel servies bij elkaar, de zogenaamde uitzet. Tegenwoordig ontdek je, misschien zelfs op wat latere leeftijd, een mooi servies en besluit je te gaan sparen voor het complete servies. Langzaam en vaak ongemerkt vul je je servies aan, je krijgt gebaksbordjes voor je verjaardag, met pasen koop je de eierdopjes en je verwent jezelf met die mooie schaal voor het kerstdiner.

Of je nu het C’est la Vie servies, het Robin servies of bijvoorbeeld Lavender serviezen spaart, de serviezen zijn zeer uitgebreid en bieden jarenlang spaarplezier! Naast het aardewerk is er voor veel van de serviezen ook een textiellijn.

Een keuken vol Jet servies combineren!
Wist je dat je de diverse World of Jet servies collecties kunt combineren? Ons nieuwe Basic+ servies is zo ontwikkeld qua kleuren dat elke kleur uit de Basic+ collectie aansluit bij een bestaande collectie. Zo krijg je een levendig servies waarin je eindeloos kunt combineren. De ene dag kun je bijvoorbeeld de rode bowl op tafel zetten en de volgende dag gebruik je het gespaarde Twents Bont servies! Bijkomend voordeel van het Basic+ servies is dat de prijs erg vriendelijk is, waardoor het ook leuk blijft om het ‘voor de heb’ te kopen! Zo blijft het World of Jet servies voor iedereen verkrijgbaar!

Een servies in de winkel kopen, lekker rondneuzen en rondkijken
In deze webshop van World of Jet vind je alle beschikbaren World of Jet artikelen. Ga je liever naar een winkel waar ze het Jet servies verkopen? Dat kan uiteraard! Op onze site staan alle verkooppunten vermeld. In de winkels vind je de diverse series van Jet inclusief accessoires. Zo kun je altijd heerlijk rondneuzen tussen de verschillende series en een juiste afweging maken welk servies je graag wilt aanschaffen.