Als je uren in de keuken staat en de sterren van de hemel kookt, wil je bij het opdienen van deze maaltijd natuurlijk ook indruk maken op je tafelgasten! Het is vaak zonde om een maaltijd waar je veel energie in hebt gestoken met pan en al op tafel te zetten. Daarom laten we je zien hoe je je eten mooi kunt opdienen. Het servies van Jet is van aardewerk of porselein, en dus ook goed te gebruiken in de oven.
Serveerschalen World of Jet multi bowls
Multi bowl, een makkelijke schaal, te gebruiken voor het serveren van allerlei kleine gerechten. Ideaal voor een groene salade of pastasalade, maar ook krieltjes houd je eenvoudig warm in deze bowl, die ook geschikt is voor de oven.

Serveerschalen World of Jet tapas bowls
Tapas bowl, deze mini schaaltjes zijn ideaal voor kleine hapjes, bijvoorbeeld wanneer je tapas hebt bereidt. Ovenhapjes maak je direct klaar in deze tapas schaaltjes.

Serveerschalen World of Jet kleine bowls
Bowl, kleine schaaltjes, eenvoudig te gebruiken voor sausjes, of voor een garnering bij je gerecht, zoals kaas, zaden en nootjes.

Serveerschalen World of Jet grote schaal
Grote schalen, bij World of Jet heb je keuze uit een aantal serveerschalen, bijvoorbeeld voor een mooi stuk vlees, een flinke salade, of een zelfgebakken cake.

Maak indruk op jezelf en je tafelgasten en serveer je maaltijd in stijl!