Multi bowl Basic+ servies World of Jet

Ken je de multi bowl van World of Jet al? De multi bowl is onderdeel van het Basic+ servies, een robuust effen servies, verkrijgbaar in 5 mooie kleuren. Deze bowl is, zoals de naam al zegt, multifunctioneel! Je zult telkens weer een nieuwe toepassing vinden voor deze handige multi bowl. Zo gebruik je de bowl in de keuken makkelijk als mengkom. Op tafel doet de bowl dienst als saladeschaal en pastabord. We dienen onze soep op in dit diepe bord. En 's ochtends eten we yoghurt met muesli uit deze bowl.

De multi bowl is er in de kleuren groen, blauw, roze, lichtgrijs en rood. Naast deze multi bowl bestaat het Basic+ servies uit een bord, een soepkop met oor en koffiekopjes. Veel van de kleuren uit het Basic+ serie combineren goed met de geillustreerde serviezen van World of Jet, zoals Lavender, Zarah en C'est la Vie. Maar de multi bowl doet het solo ook goed op een mooi gedekte tafel. Spreuk op onderkant Basic+ servies

De mooiste kant...
Op de onderkant van de multi bowl hebben we een spreuk gezet. 'Create a special moment, even for the simple things'. Zo af en toe, bij het zien van deze spreuk, zul je beseffen dat het geluk in kleine dingen zit. 

De multi bowl van World of Jet kost € 6,25.

Zelf uitproberen?
Wil jij deze multifuntionele bowl van World of Jet zelf uitproberen en je bevindingen met alle Jet fans delen? Ga naar World of Jet op Facebook en geef aan dat jij de multi bowl graag wilt proberen en welke kleur je favoriet is. Wie weet sturen we jou binnenkort 2 stuks op om te testen.

Ga nu naar onze Facebookpagina en geef je op!