Servies van World of Jet in kookboek ‘Het geheim van de bakker’

In het nieuwe kookboek ‘Het geheim van de bakker’ geven 18 Twentse bakkers hun geheime recepten prijs. Het bakboek is een uitgave van De Twentsche Courant Tubantia en is het derde kookboek dat is verschenen onder de naam Lekker Twente. De bakkers kozen uit hun rijke repertoire aan recepten juist die dingen die ook thuis goed na te maken zijn,  zonder stress. Van soepgroentebroodjes voor een weekendlunch tot appelmeisjes, van een tropische variant op MonChoutaart tot krentenweggetorentjes en aardbeienmousse in chocobakjes

In het bakboek is al het lekkers gepresenteerd op servies van World of Jet. De Carrot cupcakes met groene appeltoef staan leuk op het cakebord van C´est la Vie, en ook de boterkoek op een taartbord van de Twents Bont collectie ziet er zeer smakelijk uit.

Lekker Twente is een initiatief van Wegener waarbij de nadruk ligt op culinaire activiteiten in de streek Twente. Ook organiseren zij activiteiten in de regio, zoals culinaire fietsroutes en workshop bij lokale ambachtslieden. Op Lekkertwente.nl koop je dit kookboek. Bekijk hier een voorproefje van het kookboek.