Handige keukenhulpjes
Handige keukenhulpjes kunnen het werk in de keuken een stuk aangenamer maken. We brengen heel wat uren door in onze keukens, laten we er dan op z’n minst voor zorgen dat we er met plezier staan. Want hoeveel je ook van koken houdt, de boel opruimen is minder leuk. Deze accessoires voor in de keuken van World of Jet helpen je hier graag bij.

Theedoek of schort

Maak, net als een professionele kok, gebruik van een short en een theedoek die je bij je draagt. Zo heb je geen vieze kleren en aan de theedoek veeg je tijdens het koken eenvoudig je handen af. Als je tijd hebt, kun je zelfs tussendoor al wat afwassen en drogen.

Lepel XXL World of JetLepel XXL

Als je een lepel XXL gebruikt voor de pollepel of spatel scheelt je dat direct een hoop viezigheid op je aanrecht. Deze lepelhouder in je favoriete serie houden je aanrecht mooi schoon!

Voorraadpotten

Doe aangebroken pakken bloem of suiker direct in een voorraadpot, zo houd je je kastjes op orde. En gebruik je de voorraadpotten van World of Jet, verstop ze dan niet in een kastje, want de leuke designs brengen gezelligheid in je keuken!

Pannenlappen en ovenhandschoenen

Ken je dat? In alle drukte tijdens het koken gluur je even snel in een hete pan, om vervolgens te beseffen dat de deksel net iets te warm is… Zorg er daarom voor dat je altijd een ovenwant of pannenlap naast je fornuis hebt liggen, dit voorkomt ongelukjes met warme pannen en ovenschalen.

Alle keukenaccessoires van World of Jet