C'est la vie servies van World of Jet

Een servies, je hebt serviezen altijd nodig!


Een servies kun je eigenlijk de gehele dag gebruiken. Of je nu gaat ontbijten, lunchen, dineren, een tussendoortje neemt of lekker wilt genieten van een heerlijke kop koffie of thee, een servies heb je altijd in de buurt! Het servies van World of Jet is verkrijgbaar in diverse series. Elke serie bestaat onder andere uit dinerborden, ontbijtborden, mokken, bekers, dienbladen, bestek en nog veel meer!

Het Basic+ servies is één van de nieuwste creaties van Jet. Dit compacte servies is een betaalbaar en kleurrijk servies. Het is verkrijgbaar in 5 kleuren (grijs, groen, rood, blauw, roze) en bestaat uit bekers, een bowl, multi bowl en een bord. Het Basic+ mix & match je makkelijk met het andere geillustreerde serviesgoed van World of Jet.

Eenvoudig en snel je servies bestellen

In onze webshop vind je het complete assortiment World of Jet serviezen. Of je nu op zoek bent naar het nieuwste servies of graag je bestaande serviescollectie wilt uitbreiden, je vindt het in de webshop! Op dit moment zijn er leuke mokhangers aan de collectie toegevoegd die je serviescollectie helemaal compleet maakt!
Of je nu een bestelling plaatst voor jezelf of om cadeau te geven, met een servies van World of Jet weet je altijd zeker dat je goed zit!

Jet serviezen op Facebook

World of Jet is ook actief op Facebook. Op onze pagina kun je inspiratie opdoen, servies acties bekijken en foto’s uploaden van je eigen servies. Benieuwd naar de World of Jet Facebookpagina? Bekijk hem dan eventjes!