Tuinfeestje met World of Jet

In de aanloop naar de zomer vieren we met z'n allen heel wat feestjes. Juni en juli zijn de ideale maanden voor het jaarlijkse familie uitje, buurtfeest of tuinfeest, natuurlijk compleet met BBQ! Vier jij binnenkort ook een feestje? In deze blogpost vind je inspiratie voor een spetterende aankleding van je feestje!

Een feestje waar gegeten en gedronken wordt vraagt vaak om een heleboel kopjes, glazen, schalen en borden. Wees creatief en combineer je aardewerk servies met plastic servies. Of schaf eenmalig een extra voorraad aan, het effen Basic+ servies van World of Jet is niet duur en gaat heel wat feestjes mee!

Als je je gasten verwend met lekker eten wil je dit natuurlijk leuk opdienen. Er bestaan etageres en taartplateaus van karton, helemaal hip met een leuk motiefje!Printable cupcake prikkers

Hou je van knutselen, dan zijn deze printables misschien iets voor jou. Je kunt deze downloaden, afdrukken en uitknippen en gebruiken als cupcake prikkers. Wanneer je ze afdrukt op stickerpapier maak je eenvoudig je eigen stickers. Hardstikke gezellig natuurlijk!

Op internet vind je een heleboel inspiratie voor feestdecoratie. Zo staat Pinterest vol met leuke ideeën om zelf te maken, zoals feestslingers, sfeerverlichting, versierde rietjes, maar ook allerlei hapjes en drankjes. Ook Jet heeft een World of Jet Pinterest pagina, hier vind je van alles en nog wat om je te laten genieten in en om je eigen huis!

Veel plezier!