Zomers genieten met Zarah!

 

De maand juli is aangebroken met zomerse temperaturen! De zomer is de tijd om heerlijk buiten te lunchen, uitgebreid te dineren of barbecueën met vrienden en familie. Met het Zarah-servies geniet je nog extra van deze momenten! Met de prachtige roze en blauwe bloemenillustraties geeft u nét dat extra zomerse gevoel aan uw gedekte tafel.

 

Het servies Zarah en Basic+ combineren!
Het Zarah-servies biedt u niet alleen kopjes, mokken en borden, maar ook een serveerschaal, slaschaal, etagère en een sapkan! Ideaal voor het serveren van heerlijke salades, hapjes en vruchtensap.

 

De combinatie met het Basic+ servies in de kleur roze maakt uw sfeervol gedekte tafel helemaal compleet. Dit servies bestaat niet alleen uit borden, mokken, kopjes en schalen, maar ook uit een schalenset speciaal geschikt voor tapas. Laat de zomer nou net het perfecte moment zijn om heerlijk buiten te genieten van de avond met heerlijke tapas en hapjes!

 

Wil je ook zomers genieten met Zarah in combinatie met Basic+?
In deze webshop van World of Jet vindt je het complete servies van o.a. Zarah en Basic+. Indien je liever naar de winkel gaat om dit servies te kopen, staan op deze website alle verkooppunten. Zo kun jij ook deze zomer nog genieten van deze prachtige serviezen van World of Jet!