World of Jet favoriete Kerstmenu

Wat eet jij met Kerst? Ben jij het type dat al weken voor Kerst in kookboeken en tijdschriften speurt naar de lekkerste recepten? Of ga je voor een oude vertrouwde favoriet? Wij kunnen niet tippen aan al die lekkere recepten in tijdschriften en op kookblogs, maar we delen wel graag Jet favoriete Kerstmenu.

Jet houdt best van aparte gerechten en ze is echt niet bang iets nieuws te proberen, maar met Kerst gaat Jet voor iets vertrouwds!

Favoriete kerstmenu van Jet:
* Salade
* Hachee met rode kool, puree en stoofpeertjes
* Crème brulee

Vooraf een lichte salade om vervolgens los te gaan op het hoofdgerecht van hachee. Uiteraard wordt voor zo’n speciale dag alles vers bereid! Toetjes zijn niet Jets favoriet, maar van een zelfgemaakte crème brulee wordt ze toch wel blij.

Dit jaar wordt de kersttafel bij Jet thuis sfeervol gedekt met Robin servies. World of Jet wenst jullie allen veel plezier met de voorbereidingen voor Kerst. Herinner je de printables van vorig jaar Kerst nog? Cadeaulabels voor Kerst en naamkaartjes voor Kerst met voorzien van tekeningen van Jet. Afdrukken, uitknippen en klaar voor gebruik!